Implantater


Implantater på Clinica Margarita

På Clinica Margarita vægter vi sikkerhed og kvalitet højest. Vores implantatbehandling foregår akkurat som i Danmark, og vi bruger et af de allerbedste implantatsystemer i verden. At få isat implantater foregår over nogle måneder, og du vælger selv, om du vil have foretaget hele behandlingen på Gran Canaria, eller om du også vil benytte dig af vores danske klinikker. Du kan blive behandlet af den samme tandlæge på Gran Canaria og i Danmark.

Implantater på Gran Canaria
Implantater trin for trin

Inden du bestemmer dig for at få lavet implantater, kommer du til forundersøgelse på Clinica Margarita eller på en af vores klinikker i Danmark, hvis du ønsker det. Du får taget røntgenbilleder, og tandlægen undersøger tænder og kæbeknogle. Under grundig rådgivning beslutter du sammen med tandlægen, om implantater er det rigtige for dig.

Operation


Under lokalbedøvelse udfører tandlægen et snit i tandkødet og borer hul til implantatskruen i kæbeknoglen. Når skruen er fastgjort, syes tandkødet sammen. Operationen varer ca. 30-60 min. Efter ca. 5 dage fjernes stingene hos tandlægen.

Opheling


Herefter følger en helingsfase på 4-6 måneder, hvor implantatet vokser fast i knoglevævet. Du kan få påsat en midlertidig tand, bro eller protese i denne periode. I samme periode klargør tandlægen din nye krone, bro eller protese, der skal sættes på implantatet.

Krone, bro eller protese


Påsætning af opbygningen, som holder din nye krone, bro eller protese fast på implantatet. Du passer bedst på dit nye implantat ved at sørge for almindelig grundig daglig tandbørstning. Det er også vigtigt at gå til regelmæssigt tandeftersyn ca. 2 gange om året.

Hvad er implantater?

En naturtro og holdbar kunstig tandrod

Et implantat er en skrue, der opereres ind i kæbeknoglen. Skruen er lavet af et særligt materiale, som vokser fast i knoglen, så implantatet kommer til at fungere som en almindelig tandrod. På implantater kan man fastsætte en tandkrone, en bro eller en protese.

Et implantat virker som en naturlig tandrod, og det er derfor også med til at bevare og holde kæbeknoglen sund. Når man har mistet en eller flere tænder, er det almindeligt, at kæbeknoglen trækker sig tilbage, så ansigtsformen ændres. Det undgår man helt ved at vælge implantater.

Minimale gener og pleje

Implantater er for de fleste en langt nemmere, pænere og mere behagelig løsning end fx en almindelig aftagelig protese, der ofte giver irritation og ømhed pga. dårlig pasform. Protesen kan også løsne sig eller give ubehag, når man spiser. Her er implantater i kombination med en tryklåsprotese en rigtig god og holdbar løsning, der holder i mange år og kræver minimal pleje. Du skal blot sørge for almindelig grundig tandhygiejne – og gå til regelmæssigt eftersyn hos tandlægen 2 gange om året.

Vi er der for dig under hele forløbet

Clinica Margarita har et tæt samarbejde med vores danske søsterklinikker. Vi tilbyder vores skandinaviske patienter forundersøgelse og efterbehandling i Danmark. Ofte vil der være mulighed for at blive behandlet af den samme tandlæge i Danmark og på Clinica Margarita. Du kan derfor være helt sikker på et stabilt og nøje gennemtænkt forløb. Det er også en tryghed, at du altid kan komme til eftersyn på vores danske klinikker i mange år frem. Vi giver desuden fuld garanti på efterbehandling i Danmark i 10 år.

Sikkerhed og kvalitet

Implantater er blevet anvendt i årtier og er en meget holdbar, stabil og veldokumenteret løsning til at erstatte naturlige tænder. På Clinica Margarita vægter vi patientsikkerheden højt, og går ikke på kompromis med materialer eller behandlingsforløbet. Vi anvender et veldokumenteret implantatsystem af højeste kvalitet, og vores implantatkirurger udfører adskillige implantatoperationer hvert eneste år. Vores implantatkirurger på både Gran Canaria og i Danmark har alle taget en certificeret implantatuddannelse. De deltager alle i kurser og videreuddannelsesforløb flere gange om året.

Vil du vide mere om implantater?

Kontakt os, hvis du vil bestille tid til en gratis forundersøgelse, eller hvis du vil vide mere om implantater.