Behandlinger

Hvad?


På vores unikke klinik på Gran Canaria behandler vi fastboere og tilrejsende patienter fra hele Europa. Vores professionelle team kan udføre alle former for tandbehandling, uanset behov og prisniveau.

Hvem?


Vores personale er uddannet i norden og taler dansk, svensk, engelsk, spansk og tysk. Tandlægerne er certificerede implantatkirurger, og har arbejdet på danske klinikker i en årrække.

Hvordan?


Service, tryghed og kvalitet er vores kendetegn. Til priser langt under det skandinaviske niveau. Vi tager os godt af vores patienter, og sætter god tid af til både dialog og behandling.

Implantater af høj kvalitet

Implantater


Testede kvalitetsimplantater

På Clinica Margarita vægter vi sikkerhed og kvalitet højest. Vores implantatbehandling foregår akkurat som i Danmark, og vi bruger et af de allerbedste implantatsystemer i verden. Vi udfører adskillige implantatoperationer hvert eneste år.

Kroner og broer

Kroner og broer


Få en ny krone eller bro på 2 dage

På Clinica Margarita har vi investeret i den nyeste teknologi, så vi med stor nøjagtighed selv kan producere kroner og broer af de bedste materialer. I stedet for at vente op til 14 dage på at få produceret din nye bro eller krone, kan du hos os få påsat en ny kvalitetskrone på 1-2 dage.

Effektiv og skånsom behandling af Paradentose

Parodontose


Laser sikrer effektiv og skånsom behandling af parodontose

På Clinica Margarita behandler vi parodontose med laserteknologi, der effektivt og skånsomt trænger dybt ind under tandkødet og fjerner de bakterier, der forårsager parodontose. Behandlingen er smertefri og sikrer hurtig heling af tandkødet.

Smertefri rodbehandling

Rodbehandling


Smertefri rodbehandling med veldokumenteret behandlingsteknik

Rodbehandling foregår under lokalbedøvelse, og det gør derfor sjældent ondt. På Clinica Margarita benytter vi os af en moderne, veldokumenteret behandlingsteknik, som er med til at forkorte behandlingstiden og sikre et godt resultat.

Regelmæssige tandeftersyn er den bedste måde at passe på tænderne

Tandeftersyn


Regelmæssige tandeftersyn er den bedste måde at passe på tænderne

Mange tandsygdomme kommer snigende, og symptomerne kan være svære at opdage i tide. Derfor er det vigtigste, du kan gøre for at passe på dine tænder, at gå regelmæssigt til tandeftersyn.

Har du brug for en behandling?

Bestil tid, stil spørgsmål til behandling og ophold eller få vejledning om dine muligheder. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig.