Ophold

Ophold på Gran Canaria

Sikker og tryg tandbehandling på vidunderlige Gran Canaria


Det er en stor beslutning at rejse til et andet land for at få udført en større tandbehandling.

På Clinica Margarita skiller vi os markant ud fra andre tandlæger i udlandet. Fordelen ved os er, at vi deler sprog og kultur med vores nordiske patienter. Vi er også uddannet i Danmark.

Den eneste forskel er faktisk de vidunderlige lune og smukke Gran Canariske rammer, og så at lønningerne på Gran Canaria er en hel del lavere end hjemme i Danmark og resten af Skandinavien. Derfor kan det ofte aldeles godt betale sig at sætte sig i flyveren til Gran Canaria. Og så kan man jo få sig en dejlig ferie oven i.

Tandrejsen i tre trin

Forundersøgelse på en af vores 8 søsterklinikker i Danmark. Du får herefter oplyst en fast pris på din behandling.

Du bestiller flybilletter til Gran Canaria. Vi hjælper dig med ophold og transport til og fra lufthavn og mellem din bolig og klinikken. Du kan også selv bestille hotel.

Du bliver behandlet på Clinica Margarita over en eller flere dage. Vi hjælper dig med at søge tilskud fra sygeforsikringen.

Er der behov for efterbehandling, har du mulighed for at komme fortsætte som fast patient på en af vores søsterklinikker 6 forskellige steder i Danmark.

Forundersøgelse

Forundersøgelse i Danmark


Inden du beslutter dig for at rejse til Gran Canaria, har du mulighed for at komme til forundersøgelse på en af vores 6 klinikker på Sjælland og Fyn. Til forundersøgelsen laver vi en behandlingsplan og udregner et tilbud på behandlingen. Vi tager også et panoramafoto, hvis det er nødvendigt. Det hele får du med hjem, så du får tid til at overveje behandlingen og træffe den rigtige beslutning for dig.

Opstår der spørgsmål eller tvivl undervejs, står vi til rådighed på telefon eller e-mail. Du er altid velkommen til at kontakte os med store eller små spørgsmål.

Praktisk information vedr. rejse til Gran Canaria

Rejsen og det praktiske


Beslutter du dig for at modtage din behandling på Clinica Margarita, skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

Du aftaler en tid til konsultation på klinikken og booker dit fly. Vi hjælper med ophold og transfer mellem lufthavn, bolig og klinikken. Afhængig af din behandling skal du besøge klinikken en eller flere gange under dit ophold.

Vær opmærksom på, at du kan få tilskud til tandbehandling fra Sygeforsikringen danmark. Kontakt os, så klarer vi ansøgningen for dig. Ligesom i Danmark yder vi garanti på alle behandlinger.

Opfølgende undersøgelser i Danmark

Opfølgende undersøgelser i Danmark


Når du er vel hjemvendt til Danmark, kan du komme til opfølgende behandlinger på en af vores klinikker i Danmark. Ved et længerevarende behandlingsforløb er der mulighed for at få lavet dele af behandlingen på Clinica Margarita og resten af behandlingen på en af vores danske søsterklinikker. Du kan ofte blive behandlet af den samme tandlæge, fordi vores tandlæger arbejder på Clinica Margarita og i Danmark på skift. Det er derfor helt trygt og ukompliceret at fortsætte som patient hos os hjemme i Danmark.

Book tid til forundersøgelse

Besøg en af vores klinikker i Danmark og få en professionel vurdering af dit behandlingsbehov og dine muligheder for behandling.