Vores Klinik


Skandinavisk tandlæge på Gran Canaria

Clinica Margarita ligger ved strandbyen Maspalomas på smukke Gran Canaria, hvor solen skinner 360 dage om året. Foruden de vidunderlige rammer på Gran Canaria fungerer klinikken akkurat som en skandinavisk tandlæge. Udstyr, materialer og hygiejne er i top, og vi overholder alle sikkerhedskrav. Vores tandlæger er uddannet i Danmark.

Vores tandlægeteam er uddannet i Norden

Vores team


Uddannet i Norden

Vi er to tandlæger, en tandplejer, to assistenter og en receptionist. Ud over dansk taler vi svensk, engelsk og spansk. Vi udfører alle former for tandbehandling, men laver hvert år mange større restaureringer af tandsæt med implantater, broer og proteser. Ved større behandlinger er det vigtigt for os at finde det helt rigtige niveau, der passer til den enkelte patients behov og pengepung.

Vores behandlinger er ud over det sædvanlige

Den gode behandling


Ud over det sædvanlige

Vi vil ikke nøjes med kvalitetsbehandlinger til rimelige priser. Den behagelige atmosfære Vi vil ikke nøjes med kvalitetsbehandlinger til rimelige priser. Den behagelige atmosfære med overskud, rum, dialog og grundig rådgivning vil du opleve fra din allerførste kontakt med os, til du forlader klinikken med et flot resultat. Vi gør gerne det lille ekstra for at du skal føle dig tryg, forstået og imødekommet.

Akut behandling


Sikkerhed og tryghed

Har du behov for akut tandlægehjælp, skal du kontakte klinikken. Vi hjælper både vores faste patienter og turister. Hos os kan du være sikker på at få en kvalitetsbehandling af dygtige veluddannede tandlæger. Vi overholder alle sikkerhedskrav og benytter os kun af testede materialer og moderne udstyr.