Kroner og broer


Få en ny krone eller bro på max 5 dage

På Clinica Margarita har vi investeret i den nyeste teknologi, så vi med stor nøjagtighed selv kan producere kroner og broer af de bedste materialer. Med en scanner beregner vores computer præcis, hvordan tanden skal se ud i form og farve, og vores fræser producerer hurtigt den nye tand, hvorpå der brændes porcelæn. I stedet for at vente op til 14 dage på at få produceret din nye bro eller krone, kan du hos os få påsat en ny kvalitetskrone på max 5 dage. Du slipper for at få taget aftryk, og du undgår at skulle gå rundt med en midlertidig krone. Det er også en fordel, at tanden skal slibes mindre til med den nye metode.

Kroner og broer på Gran Canaria
Hvad er en tandkrone?

En krone er en kunstig tand. Den kan enten sættes på en tand, der er knækket eller på en stift, der sidder fast i tandroden. For at kronen kan monteres, skal tanden slibes til. Tandlægen vil enten scanne dine tænder eller tage et aftryk, så vi kan støbe en krone, som passer til dine tænder og dit bid i form og farve.

Kroner


Kroner er lavet af guld, metalkeramik eller porcelæn. Det mest almindelige er metalkeramiske kroner, som er holdbare og meget naturtro. Metalkeramiske kroner består af en metalkerne med porcelæn udenpå.

Broer


Er der behov for flere kroner ved siden af hinanden, kan man i stedet lave en bro. Broen fastsættes enten på de naturlige nabotænder, eller man kan indoperere et par implantater, som broen sættes fast på.

Implantater


En krone eller bro kan også monteres på implantater. Hvis tanden er revet helt ud, eller den ikke er stærk nok til at holde en krone, er et implantat en god og holdbar løsning, som skåner dine naturlige tænder.

Forundersøgelse

Få oplyst en fast pris på din behandling

Der er mange penge at spare på kroner og broer i forhold til tandlægepriserne i Norden. Du kan finde vores helt fair priser i menuen. Du kan også få oplyst en fast pris på din behandling hos os ved at bestille tid til forundersøgelse på en af vores søsterklinikker i Danmark. Her vil tandlægen vurdere dit behandlingsbehov og fortælle dig om de forskellige muligheder.

Vil du vide mere?

Vi tager os altid tid til spørgsmål og rådgivning. Ring, mail eller skriv en besked på Facebook. Vi er klar til at hjælpe dig