Behandlere

Her kan du møde vores faste personale. I perioder kører vi turnusordning på Clinica Margarita, hvor de dygtigste af vores tandlæger fra vores danske søsterklinik Dentalklinikken får mulighed for et arbejdsophold på klinikken.

Rebecca De Vera - Receptionist

Vores ansigt udadtil. Tidsbestilling, en god kop kaffe og en lille snak om livet på øerne. Rebecca taler alle de skandinaviske sprog, engelsk og spansk.

Rebecca De Vera

Receptionist


Winnie Schack - Tandplejer

Vores dygtige tandplejer er specialist i parodontose med over 20 års erfaring. Kender alle vores faste patienter godt. Winnie behandler parodontose, laver undersøgelser, tandrens og behandlingsoverslag.

Winnie Schack

Tandplejer


Hamid Azzouzi - Tandlæge

Klinikejer. Rejser mellem klinikkerne i Danmark og Gran Canaria. Hamid er en yderst kompetent og rutineret tandlæge, som udfører komplicerede kirurgiske behandlinger og restaureringer.

Hamid Azzouzi

Tandlæge


Blanca Isabel Angulo Cerón - Klinikassistent

Vores søde og dygtige spanske klinikassistent har været på klinikken siden 2013. Blanca taler spansk og engelsk og forstår lidt skandinavisk.

Blanca Isabel Angulo Cerón

Klinikassistent


Frederik Buch-Rasmussen - Tandlæge

Arbejder som tandlæge på Gran Canaria og på vores danske klinikker. Frederik er en professionel og dygtig tandlæge, som kan isætte implantater og anden kirurgi.

Frederik Buch-Rasmussen

Tandlæge


Gantiva Alexandra Mia Andersen - Klinikassistent

Vores dygtige assistent Gantiva har været en del af Clinica Margarita siden 2016, og har arbejdet på vores klinikker i Danmark i en årrække. Hun taler dansk, engelsk og lidt spansk.

Gantiva Alexandra Mia Andersen

Klinikassistent