Behandlere - Clinica Margarita
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Behandlere

Her kan du møde vores faste personale. I perioder kører vi turnusordning på Clinica Margarita, hvor de dygtigste af vores tandlæger fra vores danske søsterklinik Dentalklinikken får mulighed for et arbejdsophold på klinikken.

_E5B7039

Vores ansigt udadtil. Tidsbestilling, en god kop kaffe og en lille snak om livet på øerne. Rebecca taler alle de skandinaviske sprog, engelsk og spansk.

Rebecca De Vera

Receptionist
_E5B7170

Vores dygtige tandplejer er specialist i parodontose med over 20 års erfaring. Kender alle vores faste patienter godt. Winnie behandler parodontose, laver undersøgelser, tandrens og behandlingsoverslag.

Winnie Schack

Tandplejer
_E5B1383

Klinikejer. Rejser mellem klinikkerne i Danmark og Gran Canaria. Hamid er en yderst kompetent og rutineret tandlæge, som udfører komplicerede kirurgiske behandlinger og restaureringer.

Hamid Azzouzi

Tandlæge
_E5B6912

Vores søde og dygtige spanske klinikassistent har været på klinikken siden 2013. Blanca taler spansk og engelsk og forstår lidt skandinavisk.

BLANCA ISABEL ANGULO CERÓN

Klinikassistent
_E5B7416

Arbejder som tandlæge på Gran Canaria og på vores danske klinikker. Frederik er en professionel og dygtig tandlæge, som kan isætte implantater og anden kirurgi.

Frederik Buch-Rasmussen

Tandlæge
Gantiva Alexandra Mia Andersen

Vores dygtige assistent Gantiva har været en del af Clinica Margarita siden 2016, og har arbejdet på vores klinikker i Danmark i en årrække. Hun taler dansk, engelsk og lidt spansk.

Gantiva Alexandra Mia Andersen

Klinikassistent