Velkommen til Clinica Margarita
Velkommen til Clinica Margarita

Den skandinaviske tandlæge på Gran Canaria


Nordisk kvalitet og sikkerhed

Rejs til Gran Canaria og spar helt op til 60 % på tandlægeregningen. Lige nu har vi implantater og kroner til kampagnepris.

Book tid til gratis forundersøgelse i Danmark.


Kun prisen adskiller os fra en dansk tandklinik


Pris

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet – derfor er det hovedsageligt de lavere lønninger i udlandet, der skyldes at vi kan tilbyde lavere priser. Vær opmærksom på, at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” hos os.

Garanti

Vi yder altid 10 års garanti på implantater og 5 års garanti på kroner. Efter din behandling hos os kan du komme til eftersyn på vores tandklinikker 8 forskellige steder i Danmark.

Sikkerhed

Vi følger de høje danske sikkerhedskrav til hygiejne og sikkerhed, og bruger kun testede og godkendte kvalitetsmaterialer.

Vi taler skandinavisk


Udover dansk taler vi svensk, norsk, engelsk og spansk – og vi er uddannet i Danmark. Efter din behandling får du en journal med hjem, der grundigt beskriver din behandling hos os. Det giver tryghed og sikkerhed for dig.

Implantater

€ 1000

Inkl. abutment og krone

– sådan foregår det

Forundersøgelse i Danmark

Forundersøgelse

I Danmark

Hvis du skal have isat implantater, vil tandlægen til forundersøgelsen i Danmark undersøge dine tænder og kæbe. Herefter udarbejder tandlægen en behandlingsplan, som han gennemgår sammen med dig.

Behandling på Gran Canaria

Behandling

På Gran Canaria

På klinikken på Gran Canaria vil tandlægen udføre operationen, hvor implantatskruerne sættes fast i gummerne. De fleste patienter er overraskede over, hvor lidt smerte og ubehag der er forbundet til operationen og tiden efter.

Heling

Heling

Efter helingsperioden skal tandkronen produceres og sættes fast. Det er forskelligt, hvor lang en helingsperiode, der er behov for. Nogle gange tager det flere måneder, andre gange kan tandlægen påsætte kronen efter kort tid. Dette vil tandlægen drøfte med dig til forundersøgelsen. Er der behov for en længere helingsperiode, er det muligt at få lavet dele af behandlingen i Danmark.

Implantatet

Implantatet

Selve implantatet er en titaniumskrue, som opereres ind i gummerne som erstatning for den manglende tandrod. Når implantatet har vokset sig fast i gummen, skrues et lille abutment fast i implantatet, som den nye tandkrone kan sættes fast på.

Enkelt-implantat

Enkeltimplantat

Et enkelt implantat med en påsat tandkrone kan erstatte en manglende tand.

Implantat bropille

Implantat som bropille

Mangler der fx tre tænder ved siden af hinanden, kan to implantater fungere som bropiller, der holder en bro af flere sammenhængende tandkroner på plads.

Tryklås protese

Tryklåsprotese

Man kan også få sat sin protese fast med implantater med påsatte tryklåse. På den måde sidder protesen rigtig godt fast, samtidig med at den kan klikkes af og rengøres.

Fordele ved implantater


Implantater holder 10-15 år, ofte længere. Der er mange fordele ved implantater frem for en klassisk protese eller bro. Implantater er naturtro, de bevarer din naturlige tandstilling bedre end en protese og forebygger at tænderne begynder at stritte og forskubbe sig, som det er almindeligt, når der pludselig mangler en eller flere tænder til at støtte og holde de andre tænder på plads.

Implantater giver en god tyggefunktion og holder dine kæbemuskler og knogler sunde og stærke. Du undgår derfor også formindsket muskulatur og knogle, der er en almindelig gene ved proteser og manglende tænder.

Og ikke mindst: Implantater sidder godt fast, ligesom en naturlig tand. Du kan derfor spise lige den mad, du har lyst til. Med implantater får du kort sagt følelsen af at have fået dine naturlige tænder igen.

Bestil tid til gratis og uforpligtende forundersøgelse allerede i dag.

Tandkroner

€ 400

Gælder kun i en begrænset periode.

Få en ny tandkrone samme dag

Hos os får du påsat din nye tandkrone samme dag, som du har været til tandlægen.

På vores eget dentallaboratorium laver vores erfarne danskuddannede personale tandteknik af de bedste materialer på avancerede moderne maskiner.

Til fremstilling af tandkroner bruger vi CAD/CAM-teknologi. Det er den nyeste metode, som er hurtig, præcis og meget komfortabel. Med scanneren tager vi digitale aftryk, som sendes til laboratoriet.

Kronen bliver designet på computer og herefter fræset af et ekstremt stærkt og naturtro keramisk materiale.

Processen er hurtigere, materialerne er stærkere og udseendet af din nye tandkrone er meget naturtro i form og farve. Tandkroner af denne kvalitet koster i Danmark mellem 5.000-8.000 kr.

Vi kan lave en smuk ny tandkrone til dig for ca. 2.900 kr.

Prisen gælder kun i en begrænset periode.

Tandkroner på Gran Canaria

Gratis forundersøgelse i Ballerup eller Odense

I trygge hænder

Det er vigtigt for os, at du skal føle dig tryg hele vejen igennem dit forløb hos os.  Derfor byder vi dig velkommen til en helt gratis uforpligtende forundersøgelse.

Her møder du den tandlæge, der skal behandle dig på Gran Canaria. Du får en professionel vurdering af, hvilken behandling du har brug for og forslag til forskellige løsninger. Til sidst får du en fast pris på hele din behandling. Kvit og frit!

Det får du:

  • Gratis forundersøgelse
  • Gratis røntgenbilleder
  • Behandlingsplan
  • Fast pris
  • Mød tandlægen

Ja tak!

Ring mig op vedr. gratis forundersøgelse.

Ring til Rebecca

Patienthistorier

Helle fik implantater: Jeg har ikke gjort noget bedre for mig selv.

Jeg startede med at få lavet et enkelt implantat. 14 dage efter, at behandlingen var færdig, kunne jeg hverken se eller mærke forskel på implantatet og mine egne tænder.

Jeg blev så glad for det implantat, at jeg besluttede mig for at få udskiftet min Unitor protese med implantater. Unitoren havde jeg aldrig rigtig været rigtig tilfreds med. Den irriterede mig, og det føltes som om jeg altid havde en fremmed ting i munden.

Og jeg har ikke gjort noget bedre for mig selv!

Der har absolut ingen problemer været, hverken med smerter eller noget. Selvfølgelig er der en smule smerter efter operationen, men ikke noget, der ikke har været til at håndtere. Det har været helt problemfrit for mig at få implantater, og jeg er utrolig glad for resultatet.

Vi bor på Gran Canaria 6 måneder om året, og vi har i mange år brugt Clinica Margarita som vores faste tandlæge. De er altid søde, smilende og rare, og vi er rigtig glade for vores tandlæge. Det giver også en tryghed, at vi altid kan tage til en af søsterklinikkerne i Danmark, hvis der skulle opstå noget, mens vi er hjemme.

Helle Maanson, Gran Canaria/Danmark

Lars Worm – om Clinica Margarita:

Lars har lidt af tandlægeskræk I 60 år, og har derfor erhvervet sig store tandproblemer som konsekvens af manglende tandlægebesøg. Lars fik indopereret 4 implantater, og oplevede et meget positivt forløb hos os. Som tillæg har han fået kureret sin tandlægeskræk.

“Til sidst var der ingen udvej, og jeg fandt frem til klinikken, da vi opholder os meget på Gran Canaria. Jeg fik en helt fantastisk behandling af både tandlægen og personalet fra dag ét. Jeg oplevede en utrolig god information omkring hvad, hvorfor og hvilke alternativer der fandtes. Efter behandlingen ringede tandlægen og spurgte, hvordan det gik. Det er en anderledes klinik, hvor man interesserer sig oprigtigt for patienterne.”

Lars Worm, Gran Canaria

Om Clinica Margarita

Clinica Margarita er en dansk tandlæge på Gran Canaria. Vi tilbyder tandbehandlinger til meget fordelagtige priser – HELT uden at du skal gå på kompromis med din behandling. Vi bruger den nyeste teknologi – og kvalitet er en mærkesag.

Det er din tryghed for en sikker og god tandbehandling.

Læs mere om klinikken

Garanti og sikkerhed

Vi giver 10 års garanti på implantater og 5 års garanti på kroner.

Når du har fået lavet en behandling hos os, kan du komme til eftersyn hos din behandlende tandlæge hjemme i Danmark, eller du kan vælge at skifte til en af vores 8 tandklinikker i Danmark.